Schrijf je in voor een theekransje

Inschrijven voor een theekransje

15,00

Een heel speciaal plekje op mijn website (en in mijn hart) voor de theekransjes die ik maandelijks organiseer. Theekransjes zijn een gezellige bijeenkomst rond de tafel voor ouders en kinderen. Soms alleen en soms samen.

Ik zou heel veel kunnen schrijven over de mooie effecten van zo’n theekransje, maar eigenlijk gaat het gewoon hier om: AANDACHT SCHENKEN, GENIETEN EN ONGEDWONGEN SAMEN ZIJN.

WAAROM DEELNEMEN?

De boog staat zo vaak gespannen in ons hectische leven. Niet alleen bij ons als ouder, maar ook bij onze kinderen. Een gezellig theekransje is een plek om te rusten, te spelen, samen te zijn en te genieten. Ongedwongen en spontaan laten ontstaan wat wil ontstaan of samen knutselen, tekenen, collages maken of vriendschapsbandjes maken

THEEKRANSJE BIJ JOUW THUIS?

Ik kom ook graag ter plaatse om in jouw vriendengroep een theekransje te initiëren. Ook als je graag  iets heel specifieks wil knutselen of als mijn voorgestelde data je niet uitkomen, organiseer ik graag een bijeenkomst op jouw vraag.

SPECIALE THEEKRANSJES VOOR MAMA’S

Ik houd ook speciale mama-theekransjes waar we gewoon samen kunnen zijn en kunnen praten over de dingen die ons bezig houden. Je kan dus niet alleen genieten van alleen de thee, maar ook van de aandacht die we voor elkaar hebben.

DUUR

Twee uur

INVESTERING

15 euro per persoon

WANNEER

Bekijk hieronder de komende data. Liever op een ander moment of op jouw eigen locatie? Hier kan je me contacteren.

  • Vlinderpraat voor mama’s: donderdag 6 september 2018 van 10u – 12u
  • Vlinderpraat voor mama & kind: zaterdag 15 september 2018 van 10u30 – 12u30
  • Vlinderpraat voor broertjes en zusjes: woensdag 26 september 2018 van 14u – 16u